Голямото дерби на Англия този път е сблъсък за второто място


Голямото дерби на Англия този път е сблъсък за второто място
Снимка: Getty Images/Gulliver

919 0

Днес от 14:30 часа на стадион "Олд Трафорд" ще се изиграе голямото дерби на английския футбол между Манчестър Юнайтед и Ливърпул. Двата най-успешни отбора на Острова ще се изправят един срещу друг в мач от 30-я кръг.

По-рано през сезона на "Анфийлд" двата тима завършиха 0:0. Освен това срещата е и директен спор за второто място във Висшата лига, като за момента "червените дяволи" имат аванс от две точки пред големия си съперник.

Отборът на мениджъра Жозе Моуриньо има 62 точки, докато "мърсисайдци" са с две по-малко. Португалецът ще може да разчита на Маруан Фелайни, който се завърна в групата след контузия на коляното и не е играл от края на януари. Аут поради травми са Андер Ерера, Маркос Рохо, Антони Марсиал, Фил Джоунс и Дейли Блинд. Под въпрос до последно ще бъде френската звезда Пол Погба.

В състава на Ливърпул пък се завръщат Джордан Хендерсън, Андрю Робъртсън и Жоржиньо Вайналдум, които страдаха от травми, но аут е Натаниел Клайн.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички