Гледайте НА ЖИВО дербито Манчестър Сити - Тотнъм във Висшата лига


Гледайте НА ЖИВО дербито Манчестър Сити - Тотнъм във Висшата лига
Снимка: Getty Images/Guliver

1033 0

Лидерът във Висшата лига Манчестър Сити посреща тази вечер тима на Тотнъм в дербито от 24-ия кръг на английското първенство. "Граждани" и "шпори" ще мерят сили в дуел, който предизвиква интерес и на треньорско равнище - Хосеп Гуардиола срещу Жозе Моуриньо.

Двама от най-добрите мениджъри в света ще се надлъгват в пореден сблъсък, но този път с различни цели. Сити е в преследване на титлата във Висшата лига, където води с 50 точки - пет повече от втория Манчестър Юнайтед, който е и с мач повече. Тотнъм от своя страна се нарежда на осмо място с 36 пункта.

"Небесносините" са в серия от 10 поредни победи във Висшата лига, а освен това продължават да се борят за трофеите и в останалите турнири като ФА Къп, Карабао и Шампионска лига. Тотнъм пък беше в серия от 3 последователни загуби, но в последния кръг успя да излезе от "дупката" с победа над Уест Бромич, за да отпаднат от ФА Къп няколко дни по-късно.

Двубоят Манчестър Сити - Тотнъм е с начален час 19:30 и ще бъде излъчен пряко в ефира на Диема Спорт 2, като ще можете да го проследите и НА ЖИВО в SportLive.bg

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички