Гласовете на Египет за наградите на ФИФА не са отчетени, Салах "зачеркна" страната си


Гласовете на Египет за наградите на ФИФА не са отчетени, Салах "зачеркна" страната си
Снимка: Getty Images/Guliver

4106 0

Наградите на ФИФА бяха раздадени преди по-малко от два дни, а скандалите след церемонията в Милано валят един след друг. След като ФИФА изуми футболния свят с пренебрегването на Върджил ван Дайк за приза "Най-добър футболист" за сметка на Лионел Меси, сега друга звезда на Ливърпул привлече вниманието към себе си - Мохамед Салах.

Оказва се, че гласовете от Египет липсват в публикувания списък на ФИФА, а това веднага накара Египетската футболна асоциация да потърси сметка от футболната централа. В същото време Салах се разсърди за това, че не е получил подкрепата на националния селекционер Шауки Гариб и капитана Ахмед Ел Мохамади, а това го накара да изтрие името на родината си от своя профил в Twitter.

По-късно Салах публикува пост, в който написа: "Каквото и да се опитат да направят, за да променят любовта ми към Египет, няма да успеят." От египетската федерация побързаха да опровергаят Гариб и Ел Мохамади, заявявайки, че и двамата са поставили на първо място в своите тройки тъкмо нападателя на Ливърпул. Тези гласове обаче така и не са отчетени от ФИФА.

Междувременно звезда на Ливърпул отговори на въпроса "Егоист ли е Мохамед Салах" (повече по темата четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички