Швайнщайгер разкри големия комплекс на Де Хеа и как го е вбесил


Швайнщайгер разкри големия комплекс на Де Хеа и как го е вбесил
Снимка: Gulliver/ Getty Images

2356 0

Бившият полузащитник на Манчестър Юнайтед, Байерн Мюнхен и Германия Бастиан Швайнщайгер разкри за любопитен разговор, който е имал с вратаря на "червените дяволи" Давид Де Хеа. Стана ясно, че испанският страж иска да бъде по-добър на своя пост от германската легенда Мануел Нойер.

"Когато се появих за първи път в Манчестър Юнайтед, Де Хеа ме попита: "Кажи, по-добър ли съм от Нойер?". Аз отвърнах: "Не, не си по-добър. Нойер е просто по-висока класа". Давид се ядоса, но аз му обясних защо това е истина", е заявил Швайнщайгер според журналиста на "BBC Sport" Шамун Хафез.

"След един прекрасен мач Де Хеа се появи отново и зададе същия въпрос. Но аз никога не съм му казвал, че е достигнал нивото на Нойер", допълва германецът. Бившият халф игра на "Олд Трафорд" в периода 2015-2017 година, а с Нойер бе съотборник в Байерн от 2011 до 2015 година. А ето кой измежду Нойер и Де Хеа е по-добре платен в своя клуб. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички