"Гарначо - толкова плашещо добър, дори е пред Кристиано Роналдо на неговата възраст"


"Гарначо - толкова плашещо добър, дори е пред Кристиано Роналдо на неговата възраст"
Снимка: Getty Images

3553 0

Алехандро Гарначо се превърна в герой за Манчестър Юнайтед при бляскавия обрат срещу Астън Вила. 19-годишният атакуващ футболист се разписа два пъти, а "червените дяволи" обърнаха от 0:2 срещу 3:2 срещу един от тимовете в челото на класирането.

Аржентинецът изигра силен двубой, а след него получи доста голям комплимент. Той дойде от отговорника за Манчестър Юнайтед в специализирания сайт за Манчестър - ManchesterEveningNews - Самюъл Лукхърст.

По-добър ли е Алехандро Гарначо от Кристиано Роналдо?

Лукхърст дори стигна дотам, че сравни Гарначо с Кристиано Роналдо, като сподели, че аржентинецът се справя по-добре от португалеца на този етап. Една от опорките му бе кой колко мача е започвал като титуляр. В случая обаче не се взима предвид играчите около двамата, когато единият е стартирал и когато другият. Както това колко добър е бил тимът в съответното време и колко от футболистите са били неналични поради контузии или други фактори.

Още: Върховата форма на Хари Кейн помага на Манчестър Юнайтед да привлече нападател за 22 млн. евро

Алехандро Гарначо празнува гол

"Най-дългата серия като титуляр за Кристиано Роналдо на 19 години в Манчестър Юнайтед бе осем мача, като осмият дойде на неговия 20-и рожден ден. Алехандро Гарначо е стартирал като титуляр във всеки от последните 13 двубоя" - пише той в ManchesterEveningNews.

Освен това журналистът похвали Ерик тен Хаг за това, че е решил да откаже иконичната фланелка номер 7 на Алехандро Гарначо след напускането на Кристиано Роналдо. Тя се озова на гърба на лятното попълнение Мейсън Маунт.

Гарначо вече има толкова попадения през кампанията, колкото имаше за целия минал сезон - 5. Самият Ерик тен Хаг пък разказа как е вдъхновил Манчестър Юнайтед за обрата над Астън Вила.

1 гол в 13 мача, но Манчестър Юнайтед ще задържи Марсиал поне до лятото

ВИДЕО: Хойлунд вкара първия си гол във Висшата лига и няма по-щастлив от него

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички