Гари Невил: Уникалният Ерлинг Холанд е Хари Кейн, Уейн Рууни и Роналдо в едно


Гари Невил: Уникалният Ерлинг Холанд е Хари Кейн, Уейн Рууни и Роналдо в едно
Снимка: Getty Images

2019 0

Гари Невил описа Ерлинг Холанд като "наистина уникален", вярвайки, че нападателят на Манчестър Сити е комбинация от Хари Кейн, Уейн Рууни и Роналдо в тяхната пищност.

Пеп Гуардиола предупреди, че вторият сезон на Холанд в Манчестър Сити може да бъде дори по-добър от първия му. Норвежецът е на ръба да постави нов рекорд за отбелязани голове във Висшата лига за един сезон след сензационна първа кампания на "Етихад".

"Холанд е единствен по рода си"

"Свикнахме да гледаме Манчестър Сити през последните няколко години и да говорим за подаването, притежанието на топката, брилянтността на това", каза експертът на Sky Sports.

"Той е таран, централен нападател с брилянтен завършек и е нещо наистина специално. Ако го гледате как играе, гледате нещо уникално. Същото е и с Кевин Де Бройне, той е уникален. Но Холанд е наистина единствен по рода си", допълни той.

Уменията на Кейн, Рууни и Роналдо в едно

Според Невил много рядко такива играчи са във Висшата лига. По-скоро те избират отбори като Реал Мадрид и Барселона. :Той е играч, който много рядко краси това първенство, те обикновено са в Барселона или Реал Мадрид. След време може би щяха да бъдат в ПСЖ. Но много рядко имаме играч, който би бил считан за топ играч".

"Холанд има завършването на Хари Кейн, силата на Уейн Рууни, той е невероятен. Дори бразилският Роналдо, силата, която имаше, когато бягаше, експлозията преди гола. Той е като четирима играчи в един". Междувременно Холанд не спира да записва рекорд след рекорд, последният не бе достиган от 1931 г.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички