Гари Невил сравни Манчестър Сити с Флойд Мейуедър


Гари Невил сравни Манчестър Сити с Флойд Мейуедър
Снимка: Getty Images/Guliver

1181 0

Коментаторът на "Скай Спортс" и легенда на Манчестър Юнайтед Гари Невил сравни отбора на Манчестър Сити с един от най-великите боксьори в историята - Флойд Мейуедър. Вчера "гражданите" надвиха Арсенал с 1:0 като гост след гол на Рахим Стърлинг още във втората минута, като това бе 18-та поредна победа във всички турнири за тима на Пеп Гуардиола, както и 12-та поред във Висшата лига. Благодарение на страхотното си представяне в последните два месеца Сити вече има преднина от 10 точки на върха на класирането в Англия.

"За тях беше твърде лесно срещу Арсенал. Използвах сравнение с Флойд Мейуедър, защото беше сякаш Сити взеха първите три рунда, поведоха в резултата и след това само контролираха събитията в следващите девет рунда", коментира Невил.

"Да можеш да направиш нещо такова е специално. Спомням си, когато ние имахме гостувания във Висшата лига, спечелихме много от тях с 1:0, но в последните десет минути винаги трябваше да удържаме страхотен натиск. Но отборът на Гуардиола минава без този натиск на съперника. Това е нещо специално и смелостта на тяхната защита е фантастична", допълни бившият капитан на Манчестър Юнайтед.

Американецът Флойд Мейуедър е един от най-знаменитите и печеливши боксьори в историята, като спечели всичките си 50 мача на професионалния ринг, без да запише нито една загуба или равенство.

А кои са 10-те най-богати собственици на футболни клубове в света - четете в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички