Манчестър Сити ще отхвърли всички оферти за Кевин де Бройне


Манчестър Сити ще отхвърли всички оферти за Кевин де Бройне
Снимка: Getty Images/Guliver

1297 0

Манчестър Сити при никакви условия няма да продаде полузащитника си Кевин де Бройне по време на летния трансферен прозорец. Ръководството на "гражданите" ще блокира всички предложения за белгийската си звезда, съобщи италианският журналист Фабрицио Романо в Туитър.

Де Бройне е в списъка с играчи, които със сигурност няма да напуснат "Етихад", без значение от офертите. Манчестър Сити води преговори с 29-годишния Де Бройне за продължение на контракта му, който е до 2023 г. В клуба са уверени, че халфът ще подпише ново споразумение.

През сезон 2020/2021 той взе участие в 25 мача на Манчестър Сити от всички турнири, в които вкара 3 гола и асистира за 15. Де Бройне е считан за един от най-добрите играчи в света на своята позиция, като белгиецът е с основни заслуги за успехите на "гражданите" през последните години.

Кевин де Бройне продължава да лекува контузия, която получи в края на миналия месец. В неделя, в отсъствието на белгиеца, Манчестър Сити постигна 13-а поредна победа във Висшата лига (подробности тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички