Фърдинанд: Погба може да остане, ако Юнайтед спечели титлата


Фърдинанд: Погба може да остане, ако Юнайтед спечели титлата
Снимка: Getty Images/Guliver

1031 0

Легендарният играч на Манчестър Юнайтед Рио Фърдинанд изрази мнение, че завоюването на титлата във Висшата лига може да предотврати напускането на Пол Погба, който планира да си тръгне през лятото.

В последните седмици Юнайтед неочаквано за много специалисти се намеси в борбата за титлата и вече е реален претендент за златните медали. Фърдинанд вижда в това шанс за "червените дяволи" да склонят Погба да преподпише, въпреки че агентът му Мино Райола наскоро каза, че с отношенията между французина и Юнайтед "всичко е приключило".

"Когато Пол играе постоянно, когато играе добър футбол и побеждава, тогава той е щастлив. Точно сега Погба е щастлив в Манчестър Юнайтед и ако те спечелят лигата, на него ще му бъде много трудно да си тръгне. Когато той дойде тук, искаше да печели трофеи и да върне Манчестър Юнайтед на победния път. Мисля, че той е такъв човек, който иска да продължи да побеждава и да остави след себе си наследство в този футболен клуб. Ако Погба си тръгне след края на сезона, дори и в случай на завоюване на титлата, той няма да остави наследство, както му се иска", заяви Рио Фърдинанд.

Междувременно се появиха информации, че Юнайтед и Ливърпул ще спорят на трансферния пазар за един от най-добрите млади бранители в света (подробности вижте тук).

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички