Солскяер все още не е водил преговори с Манчестър Юнайтед за нов контракт


Солскяер все още не е водил преговори с Манчестър Юнайтед за нов контракт
Снимка: Getty Images/Guliver

983 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер заяви, че досега не е преговарял с ръководството на "червените дяволи" за нов контракт. Норвежецът е начело на Юнайтед вече повече от две години, но едва в последните месеци критиките към него намаляха, след като отборът се превърна в реален претендент за титлата във Висшата лига.

Миналата седмица пък Манчестър Юнайтед отстрани Ливърпул от Купата на Футболната асоциация. Солскяер вече влезе в заключителните 18 месеца на своя контракт, но наставникът не се тревожи за нищо, отчитайки прекрасните му отношения с ръководството на клуба.

"Досега не сме водили никакви преговори. Относно мен, просто продължавам да си върша работата колкото може по-добре. Вече много пъти съм казвал, че сме разработили дългосрочен план. Винаги съм получавал силна и надеждна подкрепа и съм много благодарен за това, че общуването между нас винаги протича открито и честно", каза Солскяр, цитиран от The Independent.

Междувременно се появиха информации, че Юнайтед и Ливърпул ще спорят на трансферния пазар за един от най-добрите млади бранители в света (подробности вижте тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички