Футболист от Висшата лига призна в открито писмо: Аз съм гей


Футболист от Висшата лига призна в открито писмо: Аз съм гей
Снимка: Getty Images/Guliver

1964 0

Футболист от Висшата лига призна в открито писмо, че е гей. Той обаче не разкрива самоличността си, тъй като все още се страхува да го стори и признава, че само някои от най-близките му знаят. В това число не влизат неговите съотборници. Ето и неговото писмо:

"Аз съм гей. Дори да пиша това нещо тук е голяма стъпка за мен. Но само членове на семейството ми и избрана група от приятели са наясно с моята сексуалност. Не се чувствам готов да го споделя с моя отбор или с моя мениджър.

Какво е чувството да живееш така? Ден за ден, може да бъде абсолютен кошмар. И това засяга моето психическо здраве все повече. Чувствам се в капан и ме е страх да обявя истината за това какъв съм аз, защото това само ще направи нещата по-зле" - споделя той.

Той признава, че не смее да има връзка в този момент, защото това би застрашило всичко и че се надява нещата да се променят и с помощта на Висшата лига. Играчът бе подкрепен от фондацията, която е създадена на името на Джъстин Фашану, който е първият британски футболист, признал, че е хомосексуален.

Междувременно, Моуриньо си тръгна от онлайн пресконференция без да е отговорил на нито един въпрос (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички