Фил Фодън с нова, символична прическа преди Европейското първенство по футбол (СНИМКИ)


Фил Фодън с нова, символична прическа преди Европейското първенство по футбол (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images/Guliver

4849 0

Английският национален отбор по футбол безспорно разполага с един от най-талантливите и качествени състави в световен мащаб. Неслучайно "трите лъва" ще са сред големите фаворити за спечелването на Европейското първенство по футбол, което започва след дни.

Един от лидерите на Англия се очаква да бъде младата надежда Фил Фодън, който отбеляза огромен прогрес в последно време. Дори мениджърът му в Манчестър Сити Пеп Гуардиола се изказа изключително ласкаво, определяйки го като най-талантливият футболист, с когото е работил.

Сега за 21-годишния полузащитник предстои първият му голям международен турнир с представителния национален отбор. А за него се е подготвил подобаващо. Фодън по принцип е с традиционна прическа, но явно ще промени това за състезанието.

Той качи снимка на новата си визия, а косата му е в русоляво-сив цвят. Моментално започнаха и сравненията с бившия национал на "трите лъва" Пол Гаскойн и прическата му от Европейското първенство по футбол през 1996 година. Тогава Англия отново е в група с Шотландия и пада един от най-известните голове за страната, дело именно на Гаскойн.

А като заговорихме за иконични голове - вижте всички дузпи в стил "Паненка" на европейски първенства по футбол (ВИДЕО).

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички