Феран Торес: Исках да остана във Валенсия, отношението на клуба ме принуди да напусна


Феран Торес: Исках да остана във Валенсия, отношението на клуба ме принуди да напусна
Снимка: Gulliver/GettyImages

1677 0

Новото попълнение на Манчестър Сити Феран Торес обяви, че е искал да остане в бившия си отбор Валенсия, но отношението на клуба към него го е накарало да напусне. Според испанеца "прилепите" са искали да го продадат още през миналото лято, като са го предлагали на най-различни отбори в Испания.

"Започнах да мисля за напускане през миналото лято. Клубът ми каза, че не смята да разчита на мен. Те буквално ми казаха, че съм пети избор за крило в състава. Това беше много неприятно за мен, но дори по-неприятното бе, че ме поставиха на трансферния пазар и ме предлагаха на различни отбори в Испания", започна Торес пред "Марка".

"Проблемът е, че има хора в клуба, както и журналисти, които искаха да уронят реномето ми. Не исках да се разделям с лошо с отбора, защото съм фен на Валенсия", оплака се младият футболист, като подчерта, че атаките срещу него са започнали още от 17-годишна възраст. Все пак Торес вярва, че един ден може да се завърне на "Местая".

"Исках да остана и направих всичко по силите си това да се случи. Знам, че Валенсия не е сред топ отборите в Европа, но въпреки това бях готов да поведа този отбор и да го превърна в успешен проект. Клубът обаче не искаше да ме задържи", заяви Торес.

А защо бивш световен шампион смята, че ако Жерар Пике играеше във Валенсия, нямаше да бъде успешен - вижте в този материал на SportLive.bg

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички