Феновете награбиха Хендерсън, смятат, че Де Бройне е трябвало да спечели


Феновете награбиха Хендерсън, смятат, че Де Бройне е трябвало да спечели
Снимка: Getty Images/Guliver

2443 0

По-рано през деня капитанът на Ливърпул Джордан Хендерсън бе определен за футболист на сезона във Висшата лига от Асоциацията на футболните журналисти в Англия. Халфът на мърсисайдци пребори във вота Кевин Де Бройне от Манчестър Сити, докато трети се нареди нападателят на Манчестър Юнайтед Маркъс Рашфорд.

Много от феновете на Острова обаче останаха изненадани и по-скоро недоволни от избора на футболните журналисти. Според голяма част от привържениците заслужилият победител е бил халфът на Манчестър Сити Кевин де Бройне. Феновете използваха „Туитър“, за да изкажат недоволството си от вота. „Да не би Кевин де Бройне да е умрял, че избрахте Хендерсън“, написа един от тях. „Хендерсън? Можеше да дадат наградата на Рашфорд, щом толкова много мразят играчите на Манчестър Сити“, бе реакцията на друг. А ето и част от най-интересните коментари:

В интерес на истината има причина въпросните привърженици да са недоволни. Що се отнася до продуктивността на двамата в атака, Кевин де Бройне е с далеч по-добри показатели. Белгиецът има 11 гола и 20 асистенции през сезона във Висшата лига, докато Хендерсън се е отчел с 4 попадения и 5 голови подавания.

А ето какъв уникален рекорд записа Ливърпул в последния мач от сезона.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички