Ето кои осем отбора ще играят на четвъртфиналите в Лига Европа


Ето кои осем отбора ще играят на четвъртфиналите в Лига Европа
Снимка: Getty Images/Guliver

1282 0

Тази вечер се изиграха последните мачове от осминафиналната фаза на турнира Лига Европа. След края на днешните двубои станаха ясни и последните четири отбора, които продължават напред към четвъртфиналната фаза на надпреварата, която ще се проведе в Германия.

След като снощи Шахтьор Донецк, Копенхаген, Интер и Манчестър Юнайтед спечелиха своите мачове и се класираха напред, днес стана ясно и кои ще им правят компания сред последните 8 в турнира. Байер Леверкузен се класира напред след успех срещу Рейнджърс и общ резултат 4:1. Севиля надви Рома с 2:0 и също ще играе на четвъртфиналите. В един от късните мачове днес Базел записа нов успех над Айнтахт Франкфурт и също си осигури място на финалната част от турнира в Германия. В може би най-интригуващия двубой от тази вечер Уулвърхемптън спечели срещу Олимпиакос с 1:0 и с общ резултат 2:1 стана последният четвъртфиналист в Лига Европа.

А ето и всички четвъртфинали в турнира:

10-ти август Манчестър Юнайтед – Копенхаген

10-ти август Интер – Байер Леверкузен

11-ти август Шахтьор Донецк – Базел

11-ти август Уулвърхемптън - Севиля

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички