Феновете искат Ливърпул да играе оставащите си мачове в Будапеща, а не на "Анфийлд"


Феновете искат Ливърпул да играе оставащите си мачове в Будапеща, а не на "Анфийлд"
Снимка: Getty Images/Guliver

1815 0

Легендата на Ливърпул Джейми Карагър стартира петиция за това мърсисайдци да играят оставащите си домакински мачове на стадион "Пушкаш Арена" в Будапеща вместо на своя "Анфийлд". Бившият бранител на "червените" бързо събра подкрепата на феновете на отбора в социалните мрежи.

Шегата на Карагър дойде след успеха на мърсисайдци в Шампионска лига срещу тима на РБ Лайпциг, който и в двата мача падна с резултат 0:2 на стадион "Пушкаш Арена". Това накара Карагър и мнозина други почитатели на Ливърпул да поискат домакинските мачове на отбора да се играят тъкмо в Будапеща, тъй като "червените" играят добре там.

Както е известно, Ливърпул е в историческа серия от 6 поредни домакински загуби. Възпитаниците на Юрген Клоп допуснаха поражения от Бърнли, Брайтън, Манчестър Сити, Евертън, Челси и Фулъм на "Анфийлд" във Висшата лига, за да се озоват на осмото място в подреждането. Ливърпул е успял да вкара повече "домакински" попадения на "Пушкаш Арена", отколкото на "Анфийлд" през 2021 година.

Междувременно стана ясно, че Хавиер Масчерано е посветил трофей, спечелен с Барселона, на феновете на Ливърпул (подробности четете тук).

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички