Фенове на Ливърпул замеряли Гуардиола с монети, клубът и Клоп се извиниха


Фенове на Ливърпул замеряли Гуардиола с монети, клубът и Клоп се извиниха
Снимка: Getty Images

1381 0

Фенове на Ливърпул са се държали унизително спрямо мениджъра на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола по време на дербито между двата тима в неделя. Те са замеряли испанския треньор с монети, докато е стоял край тъчлинията.

Това се е случило през второто полувреме на дербито, малко след като голът на Фил Фоудън беше отменен. "Тълпата хвърляше монети, но не ме уцелиха с тях. Може би следващият път ще се справят по-добре", заяви Гуардиола след загубата.

От Ливърпул осъдиха поведението на тези свои привърженици, определяйки го като "недопустимо", и обещаха да намерят виновните с помощта на камерите и да им забранят да стъпват на "Анфийлд" пожизнено. Мениджърът на мърсисайдци Юрген Клоп също изрази съжаление за случилото се.

"О, ужасно! Много съжалявам. Извинявам се за това. Не знаех за тази ситуация. Това не трябваше да се случва, никога", бяха думите му. А ето как Гуардиола може да е провокирал феновете.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички