Фенове на Арсенал излязоха на протест срещу Венгер (ВИДЕО)


Фенове на Арсенал излязоха на протест срещу Венгер (ВИДЕО)
Снимка: Guliver/Getty Images

802 0

Феновете на Арсенал все по-настоятелно желаят договора на треньора Арсен Венгер да не бъде подновен след края на сезона.

Феновете излязоха на протеста преди мачът реванш от 1/8-финалите срещу Байерн Мюнхен, който отново бе загубен от артилеристите с 5:1.

Подобни подмятания срещу Венгер започнаха преди около година, но напоследък играта на тима е много лоша. Арсенал играе изключително слабо срещу водещите отбори в Англия и Европа, връх на което се наблюдава през последните няколко седмици - 2 загуби с по 5:1 от Байерн Мюнхен, загуба 3:1 срещу Ливърпул и поражение със същия резултат срещу Челси.

Част от феновете на отбора очаквано бяха още по-недоволни след края на срещата. Голяма част от тях смятат, че Венгер води тима единствено заради финансовата си политика, а не толкова заради спортно-техническата част от процеса.

"Бъди мъж. Поеми отговорност за това, което става с тима и си тръгни. Благодарим ти за спомените, но е време да си вървиш", коментират привържениците пред фенската телевизия на тима.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички