Венгер: Това просто не е сериозно, нямаше никаква дузпа


Венгер: Това просто не е сериозно, нямаше никаква дузпа

1628 0

Някои от решенията на съдията бяха много спорни. Нямаше никаква дузпа, а и Левандовски беше в засада. Това просто не е сериозно! Да видиш такова поведение от рефера в толкова важен мач”, заяви мениджърът на „артилеристите” Арсен Венгер.

Снощи Байерн Мюнхен постигна нова разгромна победа над Арсенал с 5:1 в осминафиналите на Шампионска лига, след като в първия мач баварците отново победиха като домакин "топчиите" с 5:1.

Ключовият момент в мача дойде в 53-ата минута, при която Байерн получи право да изпълни дузпа за нарушение на Лоран Кошчелни срещу Роберт Левандовски. След това френският бранител получи и червен картон, оставяйки Арсенал с човек по-малко.

На всичкото отгоре да получиш и червен картон. Това наистина ни уби. След това беше много трудно за нас да довършим мача”, коментира още Венгер относно изгонването на Кошчелни.

Трудно е да се разбере какво точно се случи, защото футболистите положиха големи усилия и играха много добре.

„Искам да се извиня на хората на трибуните, които са платили толкова пари, за да дойдат да гледат продукция като тази и подобно отношение от страна на рефера”, сподели още видимо ядосаният французин.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички