Фенове на Арсенал блокираха достъпа до базата, настояват Венгер да си тръгне (СНИМКИ)


Фенове на Арсенал блокираха достъпа до базата, настояват Венгер да си тръгне (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images/Guliver

1901 0

Феновете на Арсенал стават все по-иновативни в опитите си да убедят Арсен Венгер да си тръгне от клуба. Привърженици се събраха на тренировъчната база на тима в Колни в знак на протест срещу мениджъра, който по това време даваше пресконеференция.

Това е нов подход, тъй като досега феновете изразяваха надоволството си само по време на срещите или с протести преди мачовете. Все по-упорито се говори, че специалистът ще подпише нов договор с "артилеристите" за две години, което още повече активизира феновете. 

Надписи "Венгер - вън, Алексис остани" бяха окачени край пътя, водещ до базата на тима, а блокадата забави пристигането на Венгер там за брифинга.

А относно протеста французина сподели пред медиите: "Аз съм професионалист. Когато си професионалист, работиш и в условия, които не са идеални. Обичам да печеля мачове и се фокусирам върху това. Работя за моя клуб с честност и почтеност. Не се страхувам. Приемам оценката на хората и се концентрирам върху играта. Това е".

Освен това феновете отново за стягат за протест по време на утрешното лондонско дерби с Уест Хям, за който приканват в специална страница в Twitter "Протест срещу Венгер".

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички