Венгер: Показал съм своята преданост към Арсенал, обичам този клуб


Венгер: Показал съм своята преданост към Арсенал, обичам този клуб

1538 0

Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер заяви, че отборът му не е показал най-добрата игра срещу Сити, но въпреки това не са се предали до самия край. Двата отбора завършиха 2:2 в дербито на 30-ия кръг във Висшата лига.

"В началото бяхме нервни и бяхме изненадани от тяхната игра. Страхувах се, че можем да стартираме с дръпната ръчна спирачка заради техния натиск. Заради външния натиск не можехме да покажем най-добрата си игра, но ние показахме силата на духа ни и не се отказахме. Математически погледнато, равенството не е най-добрият резултат и за двата отбора, но този резултат ще ни помогне", заяви Венгер след равенството.

"Видя се, че играчите не се отказаха след гола за 1:2, но те се вложиха напълно, за да изравнят. Равенството ни устройваше най-малко от всичко друго, но психологически беше важно да не загубим. Кошчелни има травма на ахилеса, не знам за колко ще отсъства", допълни още той.

"Ние сме в жестока битка за топ 4. Аз съм професионалист и в миналото вече съм показал своята преданост към Арсенал. Обичам този клуб. Аз не знам колко време ще съм тук, ясно е, че това е най-важното нещо. Решението скоро ще бъде обявено".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички