Ето защо Клоп извади Салах в дербито с Челси


Ето защо Клоп извади Салах в дербито с Челси
Снимка: Guliver/GettyImages

1541 0

Една от най-дискутираните теми на Острова е дербито между Ливърпул и Челси, а в частност смяната на Юрген Клоп, който още в 62' извади Мохамед Салах и пусна в игра Алекс-Окслейд Чембърлейн. Голямата звезда на "червените" реагира доста бурно на действията на своя мениджър и, въпреки че Клоп набързо тушира слуховете за скандал между двамата, стана ясна истинската причина Мо да бъде изваден рано-рано в мача.

Оказва се, че германският специалист е дал ясни инструкции на звездата си да пресира по-усилено своите съперници и да ги следи по-внимателно на терена. Вместо да направи това, което му се казва, Салах продължил да преследва играчите на Челси в тренировъчно темпо, тип джогинг, което вбесило Клоп. 

Според информация на журналиста Мат Кричли, мениджърът на Ливърпул побеснял на действията на Салах и веднага се обърнал към един от помощниците си (в случая Пеп Линдерс), за да обсъдят бързо най-добрия вариант за заместник на крилото. Салах видимо не бе доволен след срещата, което пък отприщи куп слухове за бъдещето му, свързани най-вече с Барселона. 

Това обаче не е единственият проблем пред мърсисайдци, или поне така излиза от думите на клубната легенда Майкъл Оуен. Бившият нападател на тима заподозря, че една от звездите на Ливърпул умишлено саботира Салах (коя е тя - четете в линка). 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички