Фен колабира по време на мач от Висшата лига, играчите го скриха от камерите


Фен колабира по време на мач от Висшата лига, играчите го скриха от камерите
Снимка: Getty Images

1965 0

Нов инцидент с футболен запалянко по време на двубоя между Нюкасъл и Астън Вила от Висшата лига, спечелен от "свраките" с 1:0. Привърженик на трибуните колабира, като се наложи да му бъде оказана спешна медицинска помощ.

Срещата между Нюкасъл и Вила бе прекъсната за известен период от време, докато се окаже помощ. За момента официалната информация е за "медицински проблем", но не се посочва от какво естество.

Според различни непотвърдени източници, става въпрос за сърдечна атака. Играчите на Астън Вила се погрижиха да скрият пострадалия от камерите, като застанаха един до друг по начина, по който го сториха и играчите на Дания за Кристиан Ериксен на Евро 2020.

В последните месеци подобни случаи зачестиха, като на няколко пъти мачове бяха прекъсвани, за да се окаже помощ или на фен, или на играч на терена. Подробности по случая от мача на стадиона в Нюкасъл се очакват на по-късен етап.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички