"Нямам търпение"! Жоао Феликс с първи думи като играч на Челси (ВИДЕО)


"Нямам търпение"! Жоао Феликс с първи думи като играч на Челси (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

1141 0

Челси официализира едно от най-дългоочакваните от феновете на клуба зимни попълнения в лицето на звездата на Атлетико Мадрид Жоао Феликс.

Английският гранд привлече под наем португалския техничар до края на сезона. За правата му "сините" заплащат сума от 11 млн. евро, като освен това поемат цялата му заплата.

Футболистът от своя страна изрази радостта си от сделката и използва социалните мрежи на лондончани, за да поздрави феновете и да им даде сериозно обещание.

"Здравейте, фенове на Челси! Челси е един от великите клубове в света и се надявам да му помогна да постигне целите си. Наистина съм много щастлив да бъда тук и много развълнуван да играя на "Стамфорд Бридж", заяви Феликс пред медията на лондончани.

Феликс пристига в Англия със статут на звезда. Неговата цел е да спаси сезона на "сините", които към момента изпитват сериозни трудности. Тимът, воден от Греъм Потър, е 10-и във Висшата лига със 7 победи, 4 равенства и 6 загуби в 17 мача.

Ето какво важно уточнение съобщиха от Атлетико покрай трансфера на португалеца

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички