Фамозна ножица спъна Манчестър Сити във Висшата лига


Фамозна ножица спъна Манчестър Сити във Висшата лига
Снимка: Getty Images/Guliver

1137 0

Английският гранд Манчестър Сити не успя да победи Уест Хям след равенство 1:1 като гост в мач от шестия кръг на Висшата лига. "Небесносините" допуснаха ранен гол, който през втората част успяха да върнат, но не и да се доберат до пълен обрат в двубоя.

След 18 минути игра Уест Хям изненада своя съперник, откривайки резултата. Центриране на Цоуфал от левия фланг достигна до централния нападател Михаил Антонио, който с акробатичен ножичен удар успя да даде преднина на "чуковете".

Манчестър Сити не намери отговор през първото полувреме, но след подновяването на играта успя да изравни. Кансело проби по левия фланг и намери в пеналтерията влезлия като резерва Фил Фодън, който успя да прати топката в мрежата на домакините.

В следващите минути Сити притисна своя съперник до стената, като успя да създаде няколко голови положения, но така и не се възползва от тях. Рахим Стърлинг пропиля най-чистите ситуации, докато резервата Фил Фодън остави впечатлението, че бе най-добрият играч на "гражданите" на терена.

След равенството Манчестър Сити и Уест Хям остават с равен брой точки - по 8, като "небесносините" са с мач по-малко. Този актив към момента им отрежда съответно 11-о и 10-о място.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички