Фабрегас ще изиграе последния си мач за Челси


Фабрегас ще изиграе последния си мач за Челси

2190 0

Футболистът на Челси Сеск Фабрегас днес ще изиграе последния си мач с екипа на "сините", информира Sky Sports. Челси посреща Нотингам Форест в двубой от 1/32 финалите на турнира за Купата на Футболната асоциация.

Според информация на изданието 31-годишният испанец се е договорил с Монако за договор за 2,5 години. Освен изгодните условия за срока на договора, Фабрегас ще получи и солиден бонус в размер на 10 млн. евро. Испанецът не получава достатъчно игрово време под ръководството на Маурицио Сари, като е взел участие в 6 срещи от Висшата лига.

Контрактът му изтича в края на сезона и лондончани този месец имат последна възможност да получат някакви пари за футболиста. Фабрегас от 1 януари имаше възможност легално да преговаря с други клубове. Челси му предлагаше продължение само с една година, при това с понижена заплата. Фабрегас бе привлечен на "Стамфорд Бридж" през 2014 г. от Барселона за 33 млн. евро.

Само преди няколко дни лондончани направиха сериозен трансферен удар, привличайки Кристиан Пулишич от Дортмунд. Мениджърът Маурицио Сари направи любопитен коментар за трансфера - ето какъв.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички