Фабрегас: Играчите предадохме Моуриньо и се чувстваме...


Фабрегас: Играчите предадохме Моуриньо и се чувстваме...

1220 0

Полузащитникът на Челси Сеск Фабрегас твърди, че е в отлични отношения с бившия си наставник Жозе Моуриньо. Той посочи кой е най-големият проблем на португалеца, прекратил престоя му на "Стамфорд Бридж".

През миналия сезон Моуриньо спечели Висшата лига, но настоящият сезон се оказа лош за специалиста и той бе уволнен.

В Англия плъзнаха слухове, че причина за лошите резултати на Челси са станали лошите отношения между Моуриньо и играчите, а след уволнението на Жозе фенове на "сините" нарекоха "плъхове" Фабрегас, Еден Азар и Диего Коща.

"Много се изговори за тази ситуация и много неверни неща се казаха. Обичам Жозе и го считам за свой приятел. Ние и сега поддържаме връзка", заяви Фабрегас пред "Sky Sports".

"Уви, тогава в някои неща не ни провървя. Но аз се отнасям с огромно уважение към Моуриньо. Мисля, че най-големият му проблем е че твърде много се доверяваше на играчите. Той ни даде допълнителна почивка, защото станахме шампиони, вярваше силно в нас, гласува ни доверие, а ние го предадохме. Целият отбор, всички играчи. Това стана основна причина за това в крайна сметка той да си тръгне. И аз, и целият отбор, се чувстваме отвратително заради това", откровен е Сеск.

Под ръководството на Гуус Хидинк Челси подобри представянето си, но все пак се нарежда на десетото място в класирането.

Моуриньо възнамерява да се върне към треньорската работа през лятото. Слуховете пращат португалеца в Манчестър Юнайтед.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички