Разкриха отвратителното отношение на Моу към един от най-добрите играчи в света


Разкриха отвратителното отношение на Моу към един от най-добрите играчи в света

2053 0

Най-скъпата покупка на Манчестър Сити Кевин де Бройне оправдава сумата, платена за него, след като е безспорно най-добрият играч на тима в последните няколко седмици и "гражданите" играят в пъти по-добре, когато той е на терена.

Сега за полуфиналиста в Шампионска лига идва мач срещу Челси, чиято собственост беше белгийският национал. В навечерието на двубоя Де Бройне разкри подробности от периода си при лондончани и причината Моуриньо да го освободи.

"Веднъж Моуриньо събра всички атакуващи полузащитници в отбора и ни показа статистиката за всеки един от нас. Тя включваше асистенции, голове, процент на точните пасове, ключови подавания и дрибъл. Той искаше да покаже, че не се представям на нивото на останалите“, коментира Де Бройне.

"Аз просто му отговорих – Съжалявам, но това не е логично. Аз съм играл по-малко мачове от останалите. Как е възможно изобщо да ме сравнявате с тях? Това не беше никак справедливо.

Имаше спекулации, че дори не тренирам достатъчно, истории, в които нямаше как да се защитя, защото всички тренировки бяха закрити за медии и фенове", каза още Де Бройне.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички