Манчестър Сити разгроми Челси с три гола на Агуеро (ВИДЕО)


Манчестър Сити разгроми Челси с три гола на Агуеро (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

869 0

Манчестър Сити записа категоричен успех над Челси с 3:0 като гост в двубой от 34-ия кръг от Висшата лига. И трите попоадения за "гражданиете" отбеляза Серхио Агуеро.

Двубоят започна динамично като първото опасно положение бе пред вратата на Челси. Де Бройне намери Агуеро, но Кейхил успя да избие точно преди аржентинецът да прати топката в мрежата . В 9’ минута Коща се разписа за Челси, но рефрерът бе маркирал вече засада. Нападателят  се завърна на терена след три мача отсъствие заради наказание.

Срещата продължи с атаки и от двете страни, но постепенно Сити записа по-силни минути и се стигна до логичната развръзка. В 33’ след контраатака на Манчестър Сити, която започна от наказателното поле на домакините, Агуеро откри резултата. Де Бройне асистира за попадението, а изстрела на Агуеро рикошира в Кейхил.

 

Втората част също като първата започна по-динамично за домакините, но така и не успяваха да намерят път към вратата на Джо Харт. По същия сценарий, както при първия гол на Сити, „гражданите” удвоиха преднината си чрез контраатака. Отново част от атаката бе бившият играч на Челси Де Бройне, който на скорост, продължи към Насри. Той от своя страна изведе Агуеро, който стреля по диагонал и отбележи за 0:2.

В 79' всичко приключи за Челси. Фернандиньо се откъсна сам срещу Куртоа, който спъна халфа и си изкара червен картон и съответно дузпа за Сити.

На вратата на "сините" от Лондон застана Бегович, но Агуеро изпълни дузпата хладнокръвно и оформи крайното 3:0, както и своя хеттрик.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички