Фабрегас: Гуардиола ме разочарова, а Моуриньо считам за приятел и до днес


Фабрегас: Гуардиола ме разочарова, а Моуриньо считам за приятел и до днес
Снимка: Getty Images/Guliver

1308 0

Бившата звезда на Барселона и Челси Сеск Фабрегас изрази "разочарование" от стария си наставник Пеп Гуардиола, като същевременно разкри, че все още смята Жозе Моуриньо за "приятел" и до днес.

Запитан дали изобщо е контактувал с Гуардиола през последните осем години, плеймейкърът на Монако каза: „Не, не, с Пеп изобщо не сме говорили. Не знам дали разочарованието от Пеп е взаимно. Нещата се случиха, но предпочитам да не говоря за това. Пеп беше моят идол от дете. Именно от него научих най-много, може би, откакто бях на четири досега".

Относно престоя му под ръководството на Моуриньо.: "Той ми разказа за своя проект. Трябваше да отида там, където мислех, че ще се справя най-добре, решението беше мое и не зависеше от казаното от хората. Приоритизирах професионалния аспект и днес все още му пиша и го считам за приятел. Той ми помогна много в труден момент в кариерата ми и може би играх един от най-добрите си сезони при него". Преди това Фабрегас посочи един от малкото британски играчи, които са щели да блеснат в Барселона или Реал Мадрид.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички