Евертън продължава с победите, след като този път се справи с Кристъл Палас


Евертън продължава с победите, след като този път се справи с Кристъл Палас
Снимка: Gulliver/GettyImages

1184 0

Отборът на Евертън успя да спечели гостуването си на Кристъл Палас в мач от 3-тия кръг на Висшата лига. На "Селхърст парк" "карамелите" постигнаха успех с 2:1. Доминик Калвърт-Люин изведе гостите напред още в самото начало на срещата, но в средата на първата част Шейку Куйате изравни. В края на полувремето Ричарлисон от дузпа отново даде преднина на Евертън.

Двубоят започна по отличен начин за играчите на Карло Анчелоти. Още в 10-тата минута Хамес Родригес изведе Шеймъс Коулман, който намери непокрития Доминик Калвърт-Люин в наказателното поле, а той бе точен за 0:1! Кристъл Палас имаха някои добри прояви през първата част, но така и не успяха да затруднят Джордан Пикфорд. Все пак в 26-тата минута Андрос Таузънд центрира от корнер, а Шейку Куяте с глава изравни - 1:1! В самия край на първата част Евертън отново излезе напред в резултата. Топката се удари в ръката на Джоел Уорд и след преразглеждане с ВАР съдията Кевин Френд посочи бялата точка. Зад топката застана Ричарлисон и бе точен за 1:2!

Така играчите на Карло Анчелоти записват трета поредна победа и излизат на първо място в класирането във Висшата лига с 9 точки. Загубата пък е първа за сезона за Кристъл Палас, като лондонският тим е 5-ти с 6 точки.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички