Ето как Томас Тухел оправда бруталната грешка на Жоржиньо, довела до гола на Манчестър Юнайтед!


Ето как Томас Тухел оправда бруталната грешка на Жоржиньо, довела до гола на Манчестър Юнайтед!
Снимка: Getty Images

1841 0

В неделя вечер Челси завърши 1:1 с Манчестър Юнайтед у дома си в среща от 13-ия кръг на английската Висша лига и по този начин загуби две точки от аванса си на върха във временното класиране - Манчестър Сити вече е на само една зад тях!

Едно от главните действащи лица в срещата бе халфът Жоржиньо, който допусна много груба грешка в 50-ата минута и позволи на "червените дяволи" да излязат напред в резултата, но в 69-ата минута се реваншира отчасти и изравни за 1:1 с точно изпълнена дузпа.

Мениджърът на Челси Томас Тухел оправда националът на Италия по следния начин:

"Изключително необичайно е за нас да допуснем такъв гол след такава грешка. И особено от Жоржиньо. Но има обяснение за това. Той беше заслепен от осветлението и не прецени добре ситуацията. Нужни са истинска смелост и силен характер, за да продължиш да играеш след подобна грешка и да изпълниш дузпата в решаващ момент от мача. Радвам се, че успя да се справи с напрежението", заяви Тухел след срещата.

Кръгът на Острова бе доста интересен, а освен зрелището между Челси и Юнайтед, футболните фенове видяха и Пропуска на сезона (видео) от страна на най-известното име в състава на Арсенал!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички