Ерлинг Холанд лети до Англия, за да финализира сделката с Манчестър Юнайтед?


Ерлинг Холанд лети до Англия, за да финализира сделката с Манчестър Юнайтед?
Снимка: Getty Images/Gulliver

2168 0

Нападателят на Ред Бул Залцбург Ерлинг Браут Холанд е на път за Англия заедно със своите представители, за да финализират сделката по неговото преминаване в Манчестър Юнайтед твърди норвежки информационен източник. Според него 19-годишният нападател и баща му Алф Инге Холанд ще пристигнат тази вечер в Манчестър, за да оформят документите по трансфера.

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер ще бъде представляван от агента Джим Солбакен, който пътува с Холанд до Англия. Солбакен ще се опита да помогне на Юнайтед да подпишат с играча. Ерлинг Браут Холанд е считан за един от най-перспективните млади таланти на Стария континент и вече е свързван с някои от най-големите отбори в Европа. Борусия Дортмунд и РБ Лайпциг също проявяват интерес към играча. Норвежкият нападател е отбелязал 16 гола в 14 мача в Австрийската Бундеслига и 8 попадения в 6 срещи в груповата фаза на Шампионската лига.

Манчестър Юнайтед останаха без типичен центален нападател през лятото, след като продадоха Ромелу Лукаку на Интер. А ето кой друг футболист искат да привлекат "червените дяволи".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички