Солскяер се е срещнал с голямата трансферна цел на Юнайтед


Солскяер се е срещнал с голямата трансферна цел на Юнайтед
Снимка: Getty Images/Guliver

4632 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер се е срещнал с основната трансферна цел на клуба - голмайстора на Ред Бул Залцбург Ерлинг Холанд, твърди "Daily Mail". Това се е случило вчера. Наставникът на "червените дяволи" се е опитал да убеди Холанд да избере офертата именно на Юнайтед, като целта на английския клуб е да привлече таланта още през януари.

19-годишният Холанд се превърна в сензацията на европейския футбол тази есен след отличното си представяне в Австрия и Шампионска лига, като вече е свързван с трансфер в няколко гранда от Стария континент. По-рано тази седмица норвежкият национал посети базите на РБ Лайпциг и Борусия Дортмунд.

Според таблоида, другата голяма цел пред Манчестър Юнайтед е халфът на Атлетико (Мадрид) Саул Нигес, но "червените дяволи" са наясно, че подобен трансфер няма как да се реализира през януари и те ще изчакат лятото, за да проведат своята офанзива за испанския национал. А кой може да е следващият клуб на звездата, според слуховете, вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички