Оле Гунар Солскяер сподели, че много харесва Холанд


Оле Гунар Солскяер сподели, че много харесва Холанд
Снимка: Getty Images/Guliver

1985 0

Треньорът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер коментира спекулациите, че „червените дяволи“ искат да привлекат в състава си Ерлинг Браут Холанд през януарския трансферен прозорец. 19-годишният норвежец се присъедини към РБ Залцбург през лятото от тима на Мьолде и впечатли цяла Европа с реализаторските си качества. Холанд вече е спряган за трансфер в редица европейски грандове като Борусия Дортмунд и РБ Лайпциг, като Манчестър Юнайтед също са в битката за подписа на младия нападател.

След вчерашната победа на Юнайтед срещу Колчестър с 3:0 Солскяер коментира спекулациите по адрес на трансфера на Холанд в Манчестър Юнайтед. „Той е играч, който харесвам. Оглеждаме се за добри футболисти постоянно. Ерлинг се развива добре и ще продължи да се развива, ако реши. Не мога да говоря прекалено много за него, но ние като отбор винаги оглеждаме играчи, които могат да подсилят състава“ каза Солскяер.

От началото на сезона Ерлинг Браут Холанд е реализирал 28 пъти в 22 мача, в които е взел участие. Солскяер вече е работил веднъж с младия норвежец в Мьолде, като двамата бяха заедно в клуба близо 18 месеца, преди мениджърът да поеме Манчестър Юнайтед след уволнението на Жозе Моуриньо. А вижте как се справя Солскяер в сравнение с португалеца начело на "червените дяволи".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички