"Ерлинг е господар на съдбата си": Агентът на Холанд заговори за трансфер в Реал Мадрид


"Ерлинг е господар на съдбата си": Агентът на Холанд заговори за трансфер в Реал Мадрид
Снимка: Getty Images

1857 0

Агентът на Ерлинг Холанд - Рафаела Пимента, говори за бъдещето на нападателя и възможността той да осъществи трансфер от Манчестър Сити в Реал Мадрид.

Може ли Холанд да заиграе на "Бернабеу"?

Наскоро се появиха редица информации, че норвежкият таран може да отиде в Реал Мадрид след края на сезона, тъй като Има клауза за откупуване, която от "лос бланкос" може да активират.

"Ерлинг е господар на собствената си съдба. Той винаги прави това, което е добро за него и за Манчестър Сити. Когато всеки е отворен за промяна, тя ще се случи", каза Пимента в интервю.

"Разбира се, че трябва да има уважение и от двете страни - от клуба и от футболиста. Не се съмнявам в това, Манчестър Сити го уважава. Ако някой ден нещо се случи, ще съгласуваме всяка стъпка заедно с клуба. Винаги е важно да бъдете уважителни", добави още Пимента.

Припомняме, че Холанд акостира на "Етихад" през лятото на 2022-а година и моментално помогна на Хосеп Гуардиола и компания да спечелят требъла (Висша лига, ФА Къп и Шампионска лига). В Испания неотдавна разкриха информация, че Реал може да се възползва от клаузата в договора на Холанд и да го привлече на "Бернабеу", ако не успее в опитите си за Килиан Мбапе.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Ас на Ливърпул сподели на кого в Манчестър Сити се възхищава.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички