Ерик Тен Хаг: Треньорът е като министър, отговорни сте за всичко


Ерик Тен Хаг: Треньорът е като министър, отговорни сте за всичко
Снимка: Getty Images

493 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед - Ерик Тен Хаг, сравни треньорската работа с тази на министър. Тази вечер неговият отбор се изправя срещу Борнемут.

Любопитното сравнение

"Трябва да сте реалисти. Треньорът е като министър. Да, нищо не е в твоите ръце, но в крайна сметка трябва да го приемете. Вие сте отговорни за всичко. Приемам това", заяви нидерландецът.

Той изказа коренно различно мнение за Хари Магуайър

Похвални думи за Магуайър

Тен Хаг говори и за защитника Хари Магуайър. През миналото лято изглеждаше, че треньорът иска да се отърве от играча, след като му взе капитанската лента и го информира, че няма да е титуляр през настоящия сезон.

Въпреки това, контузиите на конкурентите на неговата позиция помогнаха на британеца да се завърне в титулярния състав и Тен Хаг е много доволен, че може да разчита на него в края на кампанията.

"Той е страхотен лидер, много добър защитник, много му е комфортно с топката. Когато се замисля за всички тези качества, предвид нашите проблеми в отбрана, той изглежда още по-важен за тази линия. Помага ни да излезем от защитата.

Затова сме доволни, че той е тук, нуждаем се от него, за да имаме резултати и да постигаме своите цели", каза треньорът, цитиран от talkSPORT.com. Тези дни Тен Хаг каза дали напуска Юнайтед в края на сезона

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички