Манчестър Юнайтед освобождава Бени Маккарти, а Ерик тен Хаг ще го последва?


Манчестър Юнайтед освобождава Бени Маккарти, а Ерик тен Хаг ще го последва?
Снимка: Getty Images

1576 0

Манчестър Юнайтед ще посегне към рокадите и през това лято, след като настоящият сезон отново няма да донесе сериозни успехи за клуба. 

Очертава се новият акционер на "Олд Трафорд" да направи промени в треньорския щаб, а чрез тях може да "изгори" и Ерик тен Хаг. На него му беше даден кредит за още една кампания, но в предходните месеци той не беше оправдан с резултати.  

Общото на Маккарти с "червените дяволи"

В четвъртък от Daily Express спрягат и 46-годишния Бени Маккарти за "безработен" след края на сезона. Африканецът е познат на феновете повече с действията си като активен футболист през миналия век. В началото на този пък дори стигна до триумф с Порто в Шампионска лига. 

От лятото на 2022 г. той акостира в Манчестър Юнайтед като треньор на нападателите, но сега от изданието на Острова вярват, че бившият стрелец не се вписва в плановете на сър Джим Ратклиф. 

Маккарти не се вписва в плановете на новите босове

Трябва да се отбележи, че Бени Маккарти преди "червените дяволи" за последно беше начело на АмаЗулу в родината му Неговият основен треньорски опит е в Южна Африка, а асистент е бил и в Сент Трюиден. Следете всички трансфери през годината със SportLive.bg!

Още: Известен бивш футболист на Манчестър Юнайтед сравни Коби Мейну с легенда на Реал Мадрид

Една е голямата мъка на Каземиро в Манчестър Юнайтед и не може да се примири с нея

"На 100% съм сигурен в това" - Юрген Клоп се заяде леко с Манчестър Юнайтед

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички