Преди издънките: Уникалният дебют на Магуайър в Манчестър Юнайтед, за който сте забравили (ВИДЕО)


Преди издънките: Уникалният дебют на Магуайър в Манчестър Юнайтед, за който сте забравили (ВИДЕО)
Снимка: Gulliver/GettyImages

1855 0

Манчестър Юнайтед привлече своя капитан Хари Магуайър през лятото на 2019 година от Лестър, плащайки на "лисиците" сума от около 80 милиона паунда за услугите му. Британецът успя веднага да се наложи в стартовите 11, показвайки на какво е способен.

Популярна фен страница на "червените дяволи" в социалната мрежа "Twitter" сподели кадри от първия мач на Магуайър с екипа на Юнайтед. Това бе двубоят срещу Челси в първия кръг на Висшата лига от сезон 2019/20. 

"Червените дяволи" "разбиха" лондончани с 4:0 на "Олд Трафорд", а огромна заслуга за успеха имаше Хари Магуайър и отличната му игра в защита. Във въпросното видео може да се види как Магуайър пресича и отнема топки, без да оставя никакви шансове на "сините" нападатели.

Какво се случи с Магуайър няколко сезона по-късно?

Една от най-скъпите покупки на Юнайтед обаче започна да разочарова. Мнозина са на мнението, че Магуайър е далеч от най-добрата си форма. Неговите безброй фрапантни грешки дори му костваха титулярното място в състава на "дяволите" и в момента той се включва от пейката, като дори се говори, че британският футболист обмисля сам да си тръгне от "Олд Трафорд".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички