Ерик тен Хаг с любопитен коментар за Хари Магуайър - раздялата наближава?


Ерик тен Хаг с любопитен коментар за Хари Магуайър - раздялата наближава?
Снимка: Getty Images

1920 0

Старши треньорът на Манчестър Юнайтед - Ерик тен Хаг, намекна, че Хари Магуайър може да напусне "Олд Трафорд" през идното лято, ако прецени, че не е доволен от статута си на резерва.

Един от капитаните на "червените дяволи" записа малко под 1 600 игрови минути през сезон 2022/23, които бяха разпределени в общо 31 мача във всички турнири (16 от които във Висшата лига).

"Никой не би бил доволен при една такава ситуация. Логично е и самият той да не е", обясни Тен Хаг в интервю за "The Times". "Той винаги тренира на високо ниво и влага 100% от себе си. Магуайър е важен за нашия отбор, но има голяма конкуренция в лицето на Рафаел Варан, който се представя фантастично", каза още мениджърът и допълни:

"Нека да кажем, че съм доволен, че е при нас и когато се нуждаехме от него - той си вършеше работата. Но, сега му предстои да вземе важно решение!".

*30-годишният централен защитник се присъедини към Манчестър Юнайтед през лятото на 2019-а, когато бяха платени 87 милиона евро на Лестър. Договорът му е в сила до 30 юни 2025-а, а в момента порталът "Transfermarkt" оценява качествата му на 25 милиона евро!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Рой Кийн за титуляр в Манчестър Юнайтед: С него скоро няма да започнем да печелим трофеи!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички