Емери преди дербито с Ливърпул: Това е отборът, срещу когото не искаме да играем


Емери преди дербито с Ливърпул: Това е отборът, срещу когото не искаме да играем
Снимка: Getty Images/Guliver

6973 0

От началото на сезона Висшата лига ни предлага по едно голямо дерби. В първия кръг Манчестър Юнайтед отнесе Челси след 4:0 на "Олд Трафорд", а през изминалия уикенд Манчестър Сити и Тотнъм се неутрализираха след 2:2 на "Етихад".

Тази седмица традицията се запазва и отново ще гледаме вълнуващ футбол от най-силното първенство в света. Арсенал ще пътува до "Анфийлд", за да се срещне с миналогодишния сребърен медалист от Премиършип.

Мениджърът на "топчиите" Унай Емери обяви, че Ливърпул е отборът в Англия, срещу който той и момчетата му не искат да се изправят в момента. 

"Ние лично не искаме да играем срещу Ливърпул повече. Предпочитаме да не играем с тях. Това е страхотно препятствие пред нас, тест. За феновете, за всички нас е чудесно, че отиваме там с актив от 6 точки. Нашата голяма цел в момента е да смъкнем дистанцията от Ливърпул, Манчестър Сити, Тотнъм и Челси. Когато играем срещу тях е голяма възможност да покажем до къде сме ние. Тази седмица ни очаква много добър мач", сподели испанският специалист.

След победата на Ливърпул над Саутхямптън миналия кръг Юрген Клоп направи уникално постижение за историята на мърсисайдци. Повече по темата - тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички