Клоп показа чувство за хумор за грешката на Адриан


Клоп показа чувство за хумор за грешката на Адриан
Снимка: Getty Images/Guliver

4870 0

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп прие с насмешка грубата грешка, която вратарят на тима Адриан направи при победата над Саутхемптън с 2:1 вчера. Мърсисайдци трябваше да потреперят за трите точки, след като "светците" върнаха един гол, благодарение на много нескопосана намеса на новия страж на "червените".

"Адриан реши, че е играл твърде добре до този момент и трябва да направи една грешка като Алисон, за да остави мача отворен. След мача му казах, че най-накрая грешката е дошла. Али направи същото, явно е нещо свързано с вратарите в Ливърпул. Нямам проблем с това, стига да спечелим мача. Адриан имаше подут глезен, а ние връщахме твърде много топки към него в този период. Доволен съм от представянето му в мача, всичките спасявания и други отигравания", коментира Клоп след двубоя.

"Саутхемптън са добър отбор, защитаваха се добре, бяха опасни на контраатака, добре организирани. Това бе един тежък следобед за нас, но ние заслужавахме победата", допълни треньорът на Ливърпул. По-рано Адриан получи нелепа контузия, след като фен го ритна в глезена. Днес се появи и видео на "изявата" на запалянкото, което може да видите в този материал на SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички