Експерт по езика на тялото: Юрген Клоп е прекалено уморен, избира между здравето си и работата си


Експерт по езика на тялото: Юрген Клоп е прекалено уморен, избира между здравето си и работата си
Снимка: Getty Images

2916 0

Експерт по езика на тялото се изказа след видеото на Юрген Клоп, в което той съобщи, че напуска Ливърпул след края на сезона. Тази новина шокира всички привърженици на мърсисайдци, като решението му бе обосновано с липса на енергия за тази работа.

"Много преуморен и с бърнаут", бе коментарът на експерта по езика на тялото Дарън Стантън. Той е убеден, че деветгодишният му престой на "Анфийлд" е повлиял на здравето му.

Юрген Клоп показа, че сам е взел решението без натиск

Юрген Клоп показа, че е бил искрен в решението си

"Клоп изглежда като много уморен и изгорял човек. Гласът му беше по-нисък по тон, сила и височина, което показва, че някой е уморен, не само физически, но и психически. Ще му отнеме много месеци, за да намери отново силата си и времето му в Ливърпул му се отрази. Стигна се до момент, в който той трябва да избере между здравето си или работата си", сподели Стантън пред "MegaDice".

"Нямаше признаци, че решението е под външен натиск, показваше, че решението е изцяло негово. Тъжните микроизражения, които виждаме на лицето му, с наведена глава и сведена уста, са в съответствие с това, което казва. Това е комбинация от истинска тъга и разочарование, че той няма друг избор освен да си тръгне. Той гали краката си много, което е жест на самоуспокоение, все едно си казва: "Това е правилното нещо, което трябва да направя". Той показа много смелост да се покаже толкова открито по време на видеото, показвайки цялото си тяло, а не седи зад бюро или нещо подобно. Показва, че има много честност в това, което казва".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички