Екс звезда на Манчестър Юнайтед: Опасявам се, че играчите няма да слушат Рангник


Екс звезда на Манчестър Юнайтед: Опасявам се, че играчите няма да слушат Рангник
Снимка: Getty Images/Guliver

1193 0

Бившият нападател на Манчестър Юнайтед Теди Шерингам изрази опасения, че футболистите на тима няма да слушат новия си мениджър Ралф Рангник. Причината той да вярва в това е временният статут на германеца - както е известно, той ще води отбора до края на сезона.

"Цялата тази история, за да направиш Майкъл Карик временен треньор, а за следващите шест месеца да назначиш друг временен треньор, е просто абсурд за клуб като Манчестър Юнайтед. Говори се и, че Рангник може да остане, ако се представи добре", започна Шерингам пред talkSPORT.

"Намирам за много странно това, което се случва. Бих искал да мисля, че те знаят кого искат да назначат и само чакат правилния човек. Но приказките за това, че Рангник ще получи тази работа за постоянно Ви оставят с впечатлението, че те са в някаква неопределеност. Играчите знаят, че ти ще бъдеш тук само за шест месеца. И ако той не ги очарова през първите две седмици, футболистите няма да се потят на тренировките. В техните очи ще бъде безсмислено да се стараят твърде много, защото теб след шест месеца няма да те има", продължи бившият нападател.

"Ако той ти каже да ходиш да загряваш, ти отговаряш: "Няма да ходя. Аз ще бъда по-дълго тук от теб, приятел". Познавате футболистите. Атмосферата ще стане враждебна. Просто намирам тази ситуация в момента за странна", завърши той. Вече е ясно и кога ще дебютира Рангник начело на "червените дяволи". 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички