Екипите за Манчестър Сити на новия сезон никак не се харесват на феновете (СНИМКИ)


Екипите за Манчестър Сити на новия сезон никак не се харесват на феновете (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images/Guliver

1479 0

Днес (04.05) сутринта фирмата, която отговаря за изработката на екипите на английския шампион Манчестър Сити - "Puma", пусна новите екипи на "гражданите" за сезон 2020/21. Няколко часа обаче - те бяха изтрити и свалени от сайта.

Прави впечатление, че привържениците на втория във временното класиране на Висшата лига далеч не одобриха вида на екипа. Дизайнът на фланелката прилича на начупено стъкло, като остава традиционния син цвят, добавени са белите "пукнатини", а надписите остават в черно. Отзад екипът е изчистен. 

"Прилича на ш**ан плувен басейн"; "Това е просто ужасяващо. Няма да видят никакви пари от мен за една от тези"; "Това е ужасно, мразя този дизайн, както и начина, по който черните букви стоят върху това синьо"; "Кой би одобрил тази небивалица"; "По-добре да отменят следващия сезон, ако ще играем с тези фланелки" - бяха част от коментарите. Междувременно, звезда на Манчестър Сити засипа с похвали Върджил ван Дайк.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички