До вчера "росонер", днес - техен съперник: Тонали сподели емоциите си преди Милан - Нюкасъл


До вчера "росонер", днес - техен съперник: Тонали сподели емоциите си преди Милан - Нюкасъл
Снимка: Getty Images

677 0

Полузащитникът на Нюкасъл Сандро Тонали призна, че мачът срещу Милан ще бъде изключително емоционален за него. Двата тима се срещат в първи кръг на груповата фаза в Шампионска лига тази вечер.

Това лято англичаните привлякоха футболиста именно от Милан срещу 55 милиона паунда. Според слуховете Тонали не е искал да прави този трансфер, но не му е оставен голям избор.

Италианецът не крие, че ще му бъде трудно да се изправи срещу бившите си съотборници, но уверява, че това няма да му попречи да покаже най-добрата игра, на която е способен.

"Мисля, че утре (б.а. тази вечер) ще изпитам 90% от емоциите. Днес изпитвам 10% от тях. Вече се срещнах с някои хора, които познавам от Милан и с които поддържаме връзка.

Това са трудни емоции, защото такова нещо не се случва често във футбола. Специални емоции, ще ги запомня завинаги. Това е отборът, който подкрепям, който ми даде възможност да успея.

Сега ситуацията се смени коренно. Тук съм като съперник. Трябва да се справя с това, но то няма да стане проблем", увери Тонали, цитиран от "Evening Standard". Междувременно, легенда помогна на Пиоли в подготовката за мача с Нюкасъл.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички