Едерсон: Манчестър Сити може да спечели требъл този сезон


Едерсон: Манчестър Сити може да спечели требъл този сезон
Снимка: Gulliver/GettyImages

2537 0

Вратарят на Манчестър Сити Едерсон Мораес вярва, че неговият отбор е напълно способен да спечели исторически требъл през този сезон.

„Гражданите“ са с шест точки преднина пред преследвача Ливърпул в Премиър лийг, а тимът също така е на четвъртфинал, а също така тимът е на 99% сигурен продължаващ към четвъртфиналите от Шампионска лига.

Говорейки на брифинг преди реванша със Спортинг Лисабон, португалецът призна, че вярва, че тимът му може да спечели всеки един трофей, за който се бори през този сезон, макар програмата да е тежка.

„Определено можем, но и знаем колко трудно ще бъде. Сезонът в Англия е изключително интензивен, особено около Коледа, тъй като играем много мачове в кратък период от време“, каза 28-годишният страж.

„Отборът ни изисква страшно много и имаме качеството да го сторим. Показвали сме, че сме способни и аз смятам, че можем да постигнем този голям успех“, каза още той.

„Има предизвикателства навсякъде, но стъпка по стъпка преследваме целите си“.

Откакто пристигна на „Етихад“ от Бенфика през 2017-а година, Едерсон има 226 мача за Сити във всички надпревари, в които е спечелил 10 трофея, включително три пъти Висшата лига на Англия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички