Еден Азар е пред завръщане в Лондон, Кристъл Палас стартира офанзива


Еден Азар е пред завръщане в Лондон, Кристъл Палас стартира офанзива
Снимка: Getty Images/Gulliver

1510 0

Бившата звезда на Реал Мадрид и Челси - Еден Азар е напът да се завърне в Лондон, тъй като Кристъл Палас има голям интерес към неговия подпис.

Бъдещето на Азар

Според "Football Transfers" отборът на Висшата лига обмисля "сензационен" ход за Азар. Директорът на Палас Стив Париш смята, че играчът все още има какво да предложи на терена. Що се отнася до Рой Ходжсън пък, той има желание трансферът да се осъществи.

Любопитното е, че Палас е готов да предложи едногодишен договор на Азар със символично заплащане и интересни бонуси, които ще се равняват на това колко минути записва с екипа на "орлите".

Провалът в Реал Мадрид

Припомняме, че Еден Азар се превърна в един от най-добрите футболисти в света, защитавайки цветовете на Челси в периода 2012-2019 година. Белгиецът помогна на "сините" да стигнат до два трофея във Висшата лига, да спечелят два пъти Лига Европа и по веднъж ФА Къп и Купата на лигата. 

Невероятните му изяви със синята тениска му спечелиха трансфер в Реал Мадрид през лятото на 2019. Редица контузии обаче влошиха неговото състояние и той никога не разкри потенциала си на "Бернабеу", а това лято той разтрогна с мадридчани и в момента е свободен агент.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Ливърпул намери 25-годишен заместник на Салах.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички