Ед Уудуърд: Ръководството ще подкрепи Солскяер в летните трансферни прозорци


Ед Уудуърд: Ръководството ще подкрепи Солскяер в летните трансферни прозорци
Снимка: Getty Images/Guliver

1162 0

Ръководството на Манчестър Юнайтед ще подкрепи мениджъра Оле Гунар Солскяер с дългосрочен план, фокусиран върху летните трансферни прозорци, сподели изпълнителният вицепрезидент на клуба Ед Уудуърд.

Той на няколко пъти вече изрази подкрепата си към норвежкия специалист – за последно това стана през ноември, когато клубът оповести финансовите си резултати за първата четвърт на 2020 и съобщи за спад с 20% в приходите поради загуби от продажба на билети.

Постът на Солскяер бе поразклатен след пораженията от Арсенал и Истанбул Башакшехир миналия месец, но серия от четири поредни победи изкачи тима до деветото място във Висшата лига и на точка от класиране за осминафиналите в Шампионска лига.

„Това, което се случва на терена, е наш основен приоритет, и докато не е същото без фенове, видяхме много върхове от последната ни среща през април с тази серия от 14 мача без загуба, за да завършим трети във Висшата лига, както и чудесните ни победи над ПСЖ и РБ Лайпциг в Шампионската лига.

Разбира се, осъзнаваме, че трябва да работим още повече, за да постигнем постоянство и да печелим трофеи. Но виждаме положителни неща на терена и ще продължим да подкрепяме Оле с планиран, дългосрочен подход за привличане на нови играчи, концентрирайки се върху летните трансферни прозорци“, каза Уудуърд.

Наскоро Димитър Бербатов посочи кой бранител Манчестър Юнайтед трябва задължително да привлече (подробности тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички