Дългогодишен играч на Арсенал напуска "топчиите"


Дългогодишен играч на Арсенал напуска "топчиите"
Снимка: Getty Images/Guliver

2409 0

Дългогодишният защитник на Арсенал Лоран Кошчелни смята, че се намира в последните си две години като играч на Арсенал, след като договорът му изтича през 2020 година.

Французинът се присъедини към щаба на Арсенал през далечната 2010 година, преминавайки от френския Лориен. За първа година в клуба на "червените" обаче бранителят ще бъде изправен пред ново предизвикателство, след като дългогодишният селекционер на тима Арсен Венгер напусна отбора в края на миналия сезон.

Новият мениджър на клуба Унай Емери вече подсили своята отбрана с две нови попълнения - централният защитник Сократис Папастатополус от Борусия Дортмунд и крайният бранител Стефан Лихтщайнер от Ювентус.

Кошчелни обаче ще трябва да почака до края на годината преди да се опита да впечатли новия селекционер на тима, след като френският защитник страда от тежка контузия, получена през изминалия сезон.

Френският национал очаква да бъде важна фигура в тима на Емери, но въпреки това смята, че това ще бъдат последните му две години като футболист на Арсенал.

"Имам договор с Арсенал до 2020 година. След това ли? Обмислям да сменя клубната си принадлежност, но все още не знам къде", заяви Кошчелни.

Кошчелни изигра над 320 мача за "артилеристите", отбелязвайки 24 гола във всички турнири. Арсенал започва новата си кампания като домакин на 12 август срещу защитаващия титлата си Манчестър Сити.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички